Gewichtjes en veel meer

De pups in het Djerkenhof beginnen zowat aan hun laatste week die nog heel erg druk zal worden. Gisteren heeft Chris met de pups in de hondenkar een rondje Graauw gereden. Bij de kermis in het dorp werden ze natuurlijk ook uitgebreid geknuffeld Net zoals afgelopen zaterdag bij de kuffelmiddag.

Image

 

De afgelopen week is de HCN geweest voor de testen en geen enkele pup heeft fokuitsluitende kenmerken. Wij hebben alles op een rijtje gezet en gecombineerd met deze testen, onze ervaringen en de testen van The Dog Company zijn wij afgelopen zaterdagavond alle nieuwe eigenaren gaan bellen. Voor de statistieken: 4 pups gaan naar België en 5 blijven in Nederland. 2 teefjes gaan naar België en eentje naar Nederland. De nieuwe eigenaren wonen in Biddinghuizen, Amersfoort, Eefde, Wageningen en Weert en in België naar Brecht, Brasschaat, Melsbroek en Deinze.

De gewichtjes dan nog:

Axl: 6.470 gram

Alcindo: 5.360 gram

Amber: 4.960 gram

Amina: 5.660 gram

Aydin: 6.140  gram

Abajomy: 5.890 gram

Archer: 5.200 gram

Aileen:5.540 gram

Acie: 6.0550 gram

Alle nieuwe eigenaren krijgen van ons een boek mee waarin per pup individueel het gewichtsverloop beschreven staat en in een curve voor alle pups. Elke  pup ontvangt van ons ook nog een voedingsadies in dit boek.

Chris gaat met  ingang van aanstaande vrijdagmiddag de eerste tranen laten wanneer de eerste twee pupjes worden opgehaald overigens….

Image

2 thoughts on “Gewichtjes en veel meer

Plaats een reactie